1. Başkan'a Yaz
  12. Etkinlik Takvimi
-A A+

Çocuklarımız Hem Okuyor Hem Eğleniyor 18.11.2020

Fatih Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Çocuk Kütüphanesi’nde 5-10 yaş arası çocuklarımız hem okuma alışkanlığı kazanıp bu yönünü geliştiriyor hem de eğleniyor.

En değerli varlıklarımız çocuklarımız için özel olarak tasarlanan kütüphane ile 5-10 yaş aralığındaki çocuklara beraberindeki ebeveynleri eşliğinde kitap okumanın yanı sıra sanatsal becerilerini ve hayal güçlerini de geliştirme imkânı sunuluyor. Çocukların renkli dünyalarından esinlenerek tasarlanan Çocuk Kütüphanesi’nde yer alan etkinlik köşelerinde satranç, tiyatro, drama, müzik, sanat ve serbest zaman etkinlikleri imkânı da sunuluyor. 6 bin kitap ile hizmet vermekte olan kütüphanede çocukların gelişimini destekleyici etkinliklerle güçlü kavrama yeteneğine sahip olmaları, sınırsız bir araştırma ve sentez bilinci kazanabilmeleri, kendi yeteneklerini keşfedip toplumda kendini ifade edebilen, özgüven duyguları gelişmiş birer birey olmaları hedefleniyor.