Başkan Personeli İle İftarda Bir Araya Geldi

absmiddle Yazdır   -A | A+ 29.06.2015
Fatih Belediye Başkanı, geleneksel olarak düzenlenen personel iftarında çalışanlarıyla bir araya geldi.

Başkan'ın ev sahipliğinde Fatih Belediyesi Topkapı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen iftar programına Belediye Başkan Yardımcıları, Müdürler ve Fatih Belediyesi çalışanları aileleriyle birlikte katıldı.

Başkan konuşmasında şunları söyledi: ‘Bu akşam iftarımı size değerli çalışanlarımla yani ‘büyük ailem’ ile açtığım için çok mutluyum. Hepiniz hoş geldiniz. Böylesine kutlu bir yerde, Mevla’ya şükürler olsun ki yine mübarek bir ramazan gününde bir aradayız.

Her zaman bir aile olduk

Kader birliği yaptığımız yol arkadaşlarımız olan siz değerli ekibimizle her zaman bir aile olduk. Başarılarımızda beraber sevindik, sıkıntılı zamanlarımızda hep beraber mücadele ettik. Hizmetlerimizi her zaman insanı merkeze koyarak hayata geçirdik ve en önemlisi de her zaman samimi olduk, en iyisini gerçekleştirmek için gayret ettik. Bu da hamdolsun ki bize başarıyı getirdi.

Bu mübarek günlerde Mevla’mdan tüm Müslüman kardeşlerimizi feraha erdirmesini niyaz ediyor, siz değerli aile fertlerimle daha nice iftarları birlikte yaşamayı diliyorum’