Turizm Elçileri Communicating The Museum Konferansı’nda Görev Aldı

absmiddle Yazdır   -A | A+ 17.10.2015
Fatih Belediyesi Gönüllü Turizm Elçileri bu yıl Communicating The Museum İstanbul Konferansı’nda Fatih Belediyesi’ni temsil etti.

En az bir yabancı dil bilen gençlerden oluşan Gönüllü Turizm Elçileri; Dünya çapında üne sahip olan Communicating The Museum  İstanbul Konferansı’nda Fatih Belediyesi’ni temsil ettiler. Gelen misafirlere yabancı dil desteği sağlayan elçiler, konuklardan büyük bir beğeni topladılar. 9-12 Eylül tarihlerinde gerçekleşen Communicating The Museum İstanbul Konferansı’nda 10 Turizm Elçisi görev aldı. Müze profesyonelleri için özel olarak düzenlenen Communicating The Museum konferansı ilk olarak 2014 yılında Sydney’de gerçekleştirildi. Alanında dünyanın en prestijli konferansı olan Communicating The Museum’a bu yıl Türkiye ev sahipliği yaptı.