İş Arayan Fatihliler Kurumsal Firmalarla Bir Araya Getiriliyor

absmiddle Yazdır   -A | A+ 24.11.2015
Fatih Belediyesi Kariyer Merkezi iş aramakta olan Fatihlileri, beklentilerine uygun kurumsal firmalarla bir araya getirmeye devam ediyor.

Fatih Belediyesi Kariyer Merkezi, çözüm ortağı kurumsal firmaların personel taleplerine uygun, iş aramakta olan Fatihli vatandaşları bir araya getirmeye devam ediyor. İş niteliğine uygun Fatihliler kimi zaman bireysel olarak firmalara yönlendirilirken, zaman zaman da birden fazla kişinin istihdam edileceği firmalar için toplu görüşmeler düzenlenip, iş nitelikleri firma yetkililerince işe uygun Fatihlilere aktarılıyor. Son olarak gerçekleştirilen ISS firmasının Swiss Otel’de istihdam edilmek üzere temizlik personeli için bir toplu görüşme gerçekleştirildi. Toplu görüşmenin ardından adaylarla, birebir görüşme de yapıldı. Kariyer Merkezi’nin bireysel yönlendirmeleri ve toplu görüşmelerle ekim ayı içerisinde 23 Fatihliye yeni bir iş imkanı sağlandı.