Bilgili Aile Başarılı Çocuk Seminerlerimiz Devam Ediyor..

absmiddle Yazdır   -A | A+ 05.12.2015
Fatih Belediyesi Kadın Aile ve Eğitim Birimi tarafından gerçekleştirilen ve önceki dönemlerde yoğun ilgi gören ‘Bilgili Aile ve Başarılı Çocuk’ seminerleri yeni dönemde de velilerden yoğun ilgi görüyor.

Fatih İlçesi ilköğretim okullarında öğretim dönemlerinde gerçekleştirilen ve ebeveynlere yönelik Bilgili Aile Başarılı Çocuk Seminerleri her hafta Fatih’teki farklı bir okulda gerçekleştirilmeye devam ediyor. Seminerde uzman psikologlar çocuklarda sorumluluk duygusu, temel iletişim becerileri, okul başarısı, okul fobisi, kural koyma ve uygulama, problem çözme becerileri, özgüven gibi konuları interaktif bir sunumla velilere aktarıyor. Okul yönetimleri, öğretmenler ve veliler seminerlerin çok verimli olduğunu belirterek memnuniyetlerini dile getiriyorlar.