Pasta Yapımı ve Sunumu Kursu

Fatih Belediyesi Kadın Aile ve Eğitim Birimi tarafından bu yıl ilk defa hizmete açılan Pasta Yapımı ve Sunumu kursu devam ediyor.

Fatih Belediyesi Kadın Aile ve Eğitim Birimi bünyesinde bu yıl ilk defa hizmete açılan Pasta Yapımı ve Sunumu kursunda pasta yapımının ve sunumunun yanı sıra çeşitli hamur işlerinin yapımı ve teknikleri de katılımcılara öğretiliyor. Eğitimler her hafta Çarşamba günü Çarşamba Çukurbostan’daki Yavuz Selim Yaşam Merkezi’nde gerçekleşiyor. Katılımcıların keyifle devam ettiği kursta ‘Mutlu Pastacılar’ adında oluşturulan gruplarda farklı ve lezzetli ürünler ortaya çıkıyor. Fatih’te ikamet eden ve 16 yaş üstü herkesin katılabildiği kursa, talep yoğunluğundan dolayı başvuru önceliğine göre kayıt yaptırılabiliyor ve başvurular şahsen alınıyor.

Adres Çarşamba Çukurbostan/Balat Mahallesi(Hatip Muslihittin Mevkii)Yavuzselim Cad. No: 59
Tel 0212 521 53 53
Harita Yavuz Selim Yaşam Merkezine Nasıl Gidilir? Harita İçin Lütfen Tıklayınız....