Çöp Toplama ve Nakil Hizmetleri

İlçemiz sınırlarında oluşan evsel katı atıkların toplanarak çöp depolama alanlarına naklinin yapılmasıdır. Müdürlüğümüzün koordinasyonu ve denetimiyle yüklenici firmalar tarafından gerçekleştirilmektedir.

lçemiz sınırlarında oluşan evsel katı atıkların toplanarak çöp depolama alanlarına nakli sağlanmaktadır. Müdürlüğümüzün koordinasyonu ve denetimiyle yüklenici firmalar tarafından gerçekleştirilmektedir.

İlçemizdeki çöp toplama hizmeti konteyner sistemi ile yapılmakta olup; çöpler günün 24 saati program doğrultusunda toplanmaktadır. Yüklenici firmalar tarafından toplanan çöpler İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait aktarma istasyonlarına nakledilmektedir.

2017 yılında günlük 630 ton çöp toplanmış ve aktarma istasyonuna nakledilmiştir.

FABİM (Fatih Belediyesi İletişim Merkezi)
Tel: 444 0 176
Fax: (212) 453 14 83