34 Branşta Kayıtlar Devam Ediyor

Fatih Belediyesi Kadın Aile ve Eğitim Birimi tarafından yürütülen, 6 eğitim biriminde 34 branşta 43 eğitmenle gerçekleştirilen kursların kayıtları devam ediyor.

Fatih Belediyesi Kadın Aile ve Eğitim Birimi’nin Fatih Halk Eğitim Merkezi desteğiyle organize ettiği, Fatih’teki 6 farklı eğitim biriminde, 43 eğitmenle 34 farklı branşta gerçekleştirilen eğitimlerin kayıtları devam ediyor. 16 yaş üzeri Fatih’te ikamet eden herkesin ücretsiz olarak yararlanabildiği ve katılım sonunda sertifika verilen eğitimler hakkında bilgi almak için 0212 521 53 53 numaralı telefonu arayabilir veya Yavuz Selim Yaşam Merkezi Kadın Aile ve Eğitim Birimi’ne giderek, kayıt yaptırabilirsiniz.

Adres Çarşamba Çukurbostan/Balat Mahallesi(Hatip Muslihittin Mevkii)Yavuzselim Cad. No: 59
Tel 0212 521 53 53
Harita Yavuz Selim Yaşam Merkezine Nasıl Gidilir? Harita İçin Lütfen Tıklayınız....