Turizm Elçileri Sultanahmet’teki Anma Törenine Katıldı

Fatih Belediyesi Turizm Elçileri, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle, Sultanahmet’teki patlamada hayatını kaybedenler için gerçekleştirilen anma törenine katıldı.

Sultanahmet’te meydana gelen patlamada yaşamını yitiren kişilerin anılarına Dikilitaşa karanfil bırakıldı. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra İçişleri Bakanı Efkan Ala, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Fatih Belediye Başkanı'nın da katıldığı anma merasiminde Turizm Elçileri de hazır bulundu. Çalıştıkları alanda meydana gelen patlamadan dolayı büyük üzüntü duyan Turizm Elçileri, ‘Ask Me’ (Bana sor)  tişörtleriyle geldikleri alanda teröre karşı dik duruş sergilediler. Dikilitaş’a karanfil bırakan Turizm Elçileri daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.