Kariyer Merkezi Yeni İş Fırsatları Sunmaya Devam Ediyor

absmiddle Yazdır   -A | A+ 12.03.2016
Fatih belediyesi Kariyer Merkezi iş aramakta olan Fatihlileri yeni iş fırsatlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

Bugüne dek yüzlerce Fatihliye iş imkânı sunan Fatih Belediyesi Kariyer Merkezi çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor. Her ay kurumsal firmalar ile iş aramakta olan Fatihlileri buluşturan Kariyer Merkezi, son olarak Tepe Servis ve Yönetim A.Ş. firması ile Fatih’teki bir hastane projesi için gerekli temizlik personeli istihdamının birimde kaydı olan Fatihliler arasından yapılmasını sağladı. İş aramakta olan tüm Fatihliler Kariyer Merkezi ile iletişim kurabilirler.

Yavuz Selim Yaşam Merkezi  (Kariyer Merkezi)

Adres Çarşamba Çukurbostan/Balat Mahallesi(Hatip Muslihittin Mevkii)Yavuzselim Cad. No: 59
Tel 0212 521 53 53
Harita Yavuz Selim Yaşam Merkezine Nasıl Gidilir? Harita İçin Lütfen Tıklayınız....