6. Geleneksel Bilgi Evleri Okuma Şenliği Gerçekleşti

absmiddle Yazdır   -A | A+ 21.12.2016
Fatih Belediyesi Bilgi Evleri tarafından her yıl Kasım ayının ikinci haftasında ‘Dünya Çocuk Kitapları Haftası’ etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve geleneksel hale gelen ‘Okuma Şenliği’nin bu yıl altıncısı gerçekleştirildi.

Çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı ve kelime dağarcıklarını geliştirmelerini amaçlayan etkinlik Fatih Belediyesi fuaye alanında gerçekleştirildi. Etkinliğe bilgi evi öğrencileri ve Fatihli çocuklar yoğun ilgi gösterdi.  Fatih Belediyesi, 15 dakika boyunca kitap okuyan her çocuğa, okuduğu kitabı hediye etti. Şenliğe katılan çocuklar hem kitap okuma alışkanlığı ve sevgisini eğlenceli bir şekilde pekiştirdi hem de kukla gösterileri, çeşitli oyunlar, danslar, pamuk şeker, balon ve yüz boyama gibi sürprizlerle eğlenme fırsatı buldu.