İstanbul’dan Halep’e 221 Yardım Tırı Yola Çıktı

absmiddle Yazdır   -A | A+ 25.01.2017
Yardım kampanyasına Fatih Belediyesi gıdadan kıyafete tüm ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu 5 tırla destek verdi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ve Türk Kızılay’ı tarafından Halep için başlatılan kampanyada toplanılan 221 tır yardım malzemesi dualarla yola çıktı. Tırların uğurlama törenine Başbakan Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da katıldı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, Türk Kızılay’ı işbirliğiyle Halep için başlatılan kampanya kapsamında toplanan yardımlar düzenlenen törenle gönderildi. Maltepe Sahili Etkinlik Alanı’nda “Kardeşlik Seferberliği” kampanyasında toplanan yardımların tırlarla gönderildiği uğurlama törenine Başbakan Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım, kızı Büşra Köylübay, gelini Seda Yıldırım, kardeşi ve Türk Kızılayı İstanbul Şubesi Başkanı İlhami Yıldırım; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti ilçe başkanları ve çok sayıda kişi katıldı.