Fatih YEPGEM İle Yenilikçi Projeler Hayata Geçiyor

absmiddle Yazdır   -A | A+ 10.02.2017
Fatih Belediyesi’nin oluşturduğu Yenilikçi Projeleri Geliştirme Merkezi (YEPGEM), yaratıcı ve yenilikçi projeleri olan girişimcileri destekleyerek, projelerin hayata geçirilmesine imkân sağlıyor.

FatihYEPGEM ile bölgede yaşayan en az lise mezunu özellikle teknoloji tabanlı,yenilikçi iş fikirlerine sahip olan kişive KOBİ’lerin fikirleri; İnceleme/Araştırma,Planlama/Ar-Ge, Projelendirme ve Uygulama esasları ile kuluçka sürecinden geçerek inovatif bir proje haline gelmesi ve bu projelerin ticari faaliyete dönüştürmelerine imkân sağlanıyor. Ayrıca girişimci adaylarına teknoloji tabanlı iş fikirlerini; aldıkları eğitim, danışmanlık vementörlük hizmetleriyle olgunlaştırarak fon kaynağı sağlayabilecekleri destek programlarına başvurmaları için projelendirme desteği, anlaşmalı üniversitelerin teknolojik alt yapı ve laboratuvar imkânlarından faydalanma gibi ön kuluçka hizmetleri ücretsiz, sunuluyor. Fatih  Belediyesi öncülüğündeki proje, Kadir Has Üniversitesi, İstanbul Teknokent, İstanbul Sanayi Odası ve Türk Ekonomi Bankası arasında imzalanan protokoller çerçevesinde işbirliği ile yürütülüyor.