Anne Ve Babalara ‘Çocuk Ve Ekran’ Paneli

Fatih Belediyesi Kadın Aile ve Eğitim Birimi tarafından, Pedagoji Derneği ile ortaklaşa olarak Fatihli anne ve babalara yönelik ‘Çocuk ve Ekran’ konulu bir panel gerçekleştirildi.

Teknolojinin kolay ulaşılabilir olduğu günümüzde çocuklar vakitlerinin önemli bir kısmını televizyon, telefon ve tabletlerin başında geçiriyor. Fatih Belediyesi Kadın Aile ve Eğitim Birimi çocukların ekranlara olan bağımlığının dezavantajları, bu durumu kısıtlama ve fırsata çevirmenin yolları konusunda Fatihli anne ve babalara yönelik bir panel gerçekleştirdi. 12 Ocak Perşembe akşamı Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi Nikâh Salonu’nda gerçekleştirilen panele anne ve babalar yoğun ilgi gösterdi. Uzman Pedagog ve Klinik Psikolog Mehmet Teber ile Psikologlar Muhammed Genç ve Banu Yaşar’ın konuşmacılık yaptığı panelde, yapılan sunum ve anlatımların sonrasında katılımcıların soruları yanıtlandı.