Turizm Elçileri Kaybolan Turisti Evine Kavuşturdu

absmiddle Yazdır   -A | A+ 22.08.2017
Tarihi Yarımada Fatih’te, ilçemize gelen turistlere yardımcı olmak için görev yapan Turizm Elçileri, seyahat amacı ile ülkemize gelen ve kaybolan Cezayirli turistti evine kavuşturdu.

Alzheimer hastası olan Cezayirli turist Muhsin Benyusuf 4 Temmuz tarihinde Fatih’te kayboldu.  Tur rehberinin yoğun aramaları sonuç vermeyince bölgede görev yapmakta olan Fatih Belediyesi Turizm Elçilerinden yardım istedi. Bilgilerine ulaşan Turizm Elçileri 2 gün içerisinde kaybolan turistti bulmayı başardılar. Turist Muhsin Benyusuf önce tur rehberine ulaştırıldı. Daha sonra da evine geri dönmesi için yardımcı olundu. Başkan Mustafa Demir turisti bulan Turizm Elçileri ile birlikte basına mensuplarına açıklamalarda bulunarak, Turizm Elçilerine teşekkür etti.