‘7 Bölge 7 Renk’ Programı Düzenlendi

absmiddle Yazdır   -A | A+ 01.12.2017
Fatih Belediyesi tarafından ‘7 Bölge 7 Renk’ programı gerçekleştirildi. Sultanahmet Meydanı’ndaki Fatih Belediyesi Amfi Sahne’de gerçekleşen ‘7 Bölge 7’ Renk etkinliğine Doğu, Güneydoğu, Karadeniz, Ege, İç Anadolu ve Trakya bölgesinden ekipler katıldı. Sultanahmet Amfi Sahne de düzenlenen etkinlikte her bölgenin folklor oyunları sergilendi.

Etkinlik öncesi Fatih Belediyesi Mehter takımı etkinliği izlemeye gelen vatandaşlara mini bir konser verdi. Ardından yöresel oyunlara sahnelendi. Programa katılan ekiplerden Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinden folklor ve halaylar, Karadeniz Bölgesinin ünlü horonu, Trakya oyunları, Ege bölgesinden katılan ekip zeybek oyunu ile izleyicilerin beğenisini topladı. İç Anadolu Bölgesi ekibi ise Ankara misket oyunu ile izleyicilerin keyifli anlar geçirmesine sebep oldu.

Ev sahipliğini Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in yaptığı ‘7 Bölge 7 Renk’ programı Sultanahmet amfi sahneyi dolduranlar unutulmaz keyifli bir gün geçirdiler.