Engelliler İş Atölyesi’nde Kurslar Başladı

Fatihli engellilerin sosyalleşmelerini, meslek edinmelerini ve hobi geliştirmelerini sağlayan Fatih Belediyesi Engelliler Birimi’ne bağlı Engelliler İş Atölyesi’nde el sanatlarına yönelik kurslar başladı.

Fatih Belediyesi Yavuz Selim Yaşam Merkezi Engelliler İş Atölyesi’nde Fatihli engelliler yeteneklerini geliştirmek için fırsat buluyor. Kurslar yeni dönemde de yoğun ilgi gördü. Fatih Halk Eğitim Merkezi ile koordineli yürütülen ve el sanatlarının çeşitli branşlarından oluşan kurslar; 23 yaş üstü, mental retardasyon, az gören, hafif ve orta derecede işitme kaybı olan ve ortopedik engelli vatandaşlara hitap ediyor. Servis desteğinin de verildiği kurslara kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar; 0212 521 53 53 numaralı telefondan Engelliler Birimi ile iletişime geçebilirler.