Süleymaniye Kütüphane ve Etüd Merkezi Yapımı Tüm Hızıyla Devam Ediyor

absmiddle Yazdır   -A | A+ 20.03.2018
Fatih Belediyesi tarafından Süleymaniye Mahallesi’ne yapılan kütüphane ve etüt merkezinin yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Bodrum kat, zemin kat ve 3 normal kattan oluşacak betonarme yapıda, iş kapsamında kuyu temel uygulaması yapılarak diğer parsel sınırındaki binalar koruma altına alındıktan sonra Fatih Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından uygulama çalışmalarına başlandı. Üç farklı bloktan oluşacak olan yapıda; temel, bodrum kat ve zemin kat kaba inşaat çalışmaları tamamlanmış olup, normal kat imalatlarına geçildi. A ve B blok arasında geçişi sağlayacak olan C blok spider cam bölme olarak dizayn edildi. Bin 536 metrekareden oluşan yapı, tamamlandıktan sonra kütüphane ve etüt merkezi olarak hizmet verecek.