Bilgi Evlerimiz, Okul Ziyaretleriyle Daha Fazla Öğrenciye Ulaşıyor

absmiddle Yazdır   -A | A+ 25.04.2018
Fatih Belediyesi Bilgi Evleri ve Semt Konaklarının yetkilileri, kurumlarını tanıtmak ve Fatih sınırları içerisinde daha fazla öğrenciye ulaşmak amacıyla ilk, orta ve lise düzeyindeki okullara ziyaretler gerçekleştiriyor. Ziyaretlerde öğrencilere Bilgi Evleri’nde yapılan faaliyetlerle ilgili ayrıntılı bilgi verilerek, slayt eşliğinde tanıtımlar yapılıyor.

Fatih Belediye Başkanı'nın büyük destekleriyle; eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için hizmet veren Bilgi Evleri’nde, okul eğitimini destekleyici dersler veriliyor.  Uzman öğretmenler gözetiminde ders kitapları, testler, çeşitli materyaller ve interaktif akıllı tahta eşliğinde kaliteli ve bedelsiz hizmet sunuluyor. Bilgi Evleri, öğrenciler için ev ve okul dışında sosyalleşebileceği, yeni arkadaşlar edinebileceği, güvenli bir üçüncü adres oluyor. 4 ve 8. sınıflar ile üniversite hazırlık öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği Fatih Belediyesi Bilgi Evlerine kayıtlar yıl boyunca devam ediyor.