İbadethaneler Rutin Olarak Temizlenmeye Devam Ediyor

absmiddle Yazdır   -A | A+ 27.09.2018
Fatih Belediyesi Çevre Temizlik ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri ilçedeki ibadethanelerin temizliklerini rutin olarak gerçekleştirmeye devam ediyor.

İlçemiz tarihi ve turistik bir dokuya sahip olduğu için çalışmalarımız Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü için ayrı bir önem arz etmektedir.

Fatih Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, cadde ve sokakların yıkanıp temizlenmesinin yanı sıra ilçedeki ibadethanelerin avlularını yıkayıp temizliyor, mekanların içleri de yıkama ve ilaçlama ekipleri tarafından dezenfekte ediliyor. Temizlik çalışmaları kapsamında; ibadethaneler ve ibadethane müştemilatında bulunan türbelerin haşere mücadelesi, temizlik ve yıkama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Temizlik ve yıkama işlemlerinin yapıldığı sekiz adet arazözde kullanılan gülsuyu sayesinde camiler temizlik sonrası gül kokusuna bezeniyor.