Yeni Araçlarla Daha Temiz Cadde ve Sokaklar

absmiddle Yazdır   -A | A+ 04.12.2018
Fatih Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ilçedeki cadde ve sokakların daha temiz ve güzel görünmesi için kullanmakta olduğu 3 adet yol süpürme aracına ekim ayı itibariyle 4 adet akülü ve vakumlu süpürme makinesi ekledi.

Yeni makinelerle; kaldırım kenarları, parke taşları araları ve süpürme personelinin süpürmekte zorlandığı noktalarda spesifik temizlik hizmeti verilecek. Temizlik uygulamalarında cadde, sokak ve meydanlarda genel temizlik hizmetleri verilirken, özel temizlik gerektiren noktalarda yeni alınan 4 adet vakumlu temizlik makinesiyle daha ince bir temizlik yapılması ve Fatih halkına daha temiz bir ilçe sunulması hedefleniyor. Yeni makinelerin elektrikli sistemle çalışmasından dolayı yakıt tasarrufu sağlanmasının yanında, tam dolu bir akü ile ortalama 8-10 saat çalışabilme özelliği ile iş gücü kaybı da minimuma indirilmiş olacak.