Engellilere Yönelik Okuma - Yazma Kursları Devam Ediyor

absmiddle Yazdır   -A | A+ 21.03.2019
Fatih Belediyesi Engelliler Birimi'nin Fatih Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa yürüttüğü engellilere yönelik okuma – yazma kursları büyük bir ilgiyle devam ediyor.

Okuma – yazma kursuna engelli oranı %40 ve üzerinde olup, sağlık kurulu raporuna sahip, Fatih ilçesinde ikamet eden, 23 yaş üstü hafif ve orta mental retardasyon, az işiten, az gören vatandaşlar katılabiliyor. Kurs sonunda başarılı öğrencilere okur – yazarlık belgesi veriliyor. Detaylı bilgi almak ve yine dönem için kayıt bilgileri için aşağıdaki iletişim bilgilerinden Fatih Belediyesi Engelliler Birimi’ne ulaşabilirsiniz.

Engelliler Birimi

Adres Çarşamba Çukurbostan/Balat Mahallesi(Hatip Muslihittin Mevkii)Yavuzselim Cad. No: 59
Tel 0212 521 53 53
Harita Yavuz Selim Yaşam Merkezine Nasıl Gidilir? Harita İçin Lütfen Tıklayınız....