Fatih’te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

absmiddle Yazdır   -A | A+ 30.10.2019
Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Fatih Belediyesi Sulukule Sanat Akademisi’nin ‘Sulukule Akustik Orkestrası’ ülkemizin önemli sanatçılarından Yücel Arzen ile ‘29 Ekim Konseri’ için sahne aldı.

Fatih Belediyesi Kültür Sanat Merkezi büyük salondaki konserde ilk önce orkestra performans sergiledi. Geçmişten günümüze uzanan unutulmaz şarkıları seslendiren Sulukule Akustik Orkestrası, seyircilerin beğenisini aldı. Ardından sahneye çıkan Yücel Arzen de dinleyicilerden büyük ilgi gördü. Arzen, piyanonun başına geçerek, Sulukule Akustik Orkestrası ile birlikte performans sergiledi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın coşkuyla kutlandığı gecede orkestra ile ünlü sanatçı izleyicilerden tam not aldı.