Belediye Personeline AFAD’dan KBRN Eğitimi

absmiddle Yazdır   -A | A+ 26.11.2019
Fatih Belediyesi personeline ‘Kimyasal, Biyolojik, Radyoaktif ve Nükleer Risklerden Korunma Yönetimi ve Farkındalık (KBRN) ile Şüpheli Posta’ eğitimi verildi.

Fatih Belediyesi personeline İstanbul Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü AFAD eğitmenleri tarafından KBRN ‘Kimyasal, Biyolojik, Radyoaktif ve Nükleer Risklerden Korunma Yönetimi ve Farkındalık ile Şüpheli Posta’ eğitimi verildi.
Fatih Belediyesi hizmet sunan personelin donanımlarının artırılması ile iş güvenliği ve çalışan sağlığının korunması noktasında verdiği hizmet içi eğitimlerini sürdürüyor. Belediyenin Hizmet Binası Ali Kuşçu Salonu’nda AFAD eğitmeni Ahmet Alparslan Duru tarafından verilen eğitime Yönetici Asistanları, Yazı İşleri, Güvenlik, İnsan Kaynakları, Sivil Savunma ve diğer birimlerde göre yapan personel katıldı.