Dünyanın en kapsamlı mobil belediyecilik uygulaması olan FATİH MOBİL uygulamasını kurmak için

absmiddle Yazdır   -A | A+ 07.10.2011
Dünyanın en kapsamlı mobil belediyecilik uygulamasını hizmete sokan Fatih Belediyesi, Fatih Mobil ile interaktif belediyecilikte sınırları kaldırıyor.

eTR' den Fatih Mobil Uygulamasına Birincilik Ödülü
Tüsiad ve Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) tarafından bu yıl 9.su düzenlenen eTR ödüllerinde, orta ölçekli belediyeler kategorisinde FATİH MOBİL Türkiye birincisi oldu…

Uygulamamızı mobil cihazınıza kurmak için aşağıdaki linklerden temin edebilirsiniz:

IPhone Kullanıcıları Apple Store download linki IPad Kullanıcıları için download linki
Android Kullanıcıları için Google Play download linki BlackBerry ve J2ME Kullanıcıları aşağıdaki linkten download yapabilirler

FATİH MOBİL NEDİR ?

Fatih Mobil, vatandaşların mobil cihazlarından Fatih ilçesi ve Fatih Belediyesi hakkında bilgi alabildikleri, interaktif belediyecilik işlemlerini hızlı ve kolayca yapabildikleri bir uygulamadır.
Fatih Mobil hızlı ve kolay kullanım için özel olarak geliştirilen zengin bir kullanıcı arayüzü sunar. Uygulamalar  Başkan,  Fatih Belediyesi İletişim Merkezi, İlçe Rehberi, e-belediye, Güncel, Kültür Sanat ve Hizmetler  olmak üzere 8 ana başlık altında toplanır.
Ana Başlıkların altında 114 adet alt modül  yer alır. Bu modüller sürekli geliştirilerek, vatandaşa çok daha geniş kullanım imkanları sunar. Alt modüller sayesinde yönetim bilgileri, alo belediye, resimli öneri ve şikayet mesajı gönderme, borç sorgulama, borç ödeme gibi işlemler kolaylıkla yapılabilir.
Fatih Mobil ile mobil cihazlarla kültür sanat etkinlik takvimini takip edebilir, nöbetçi eczane, Fatih fotoğraf galerisi, gezilecek yerler, sosyal tesisler, güncel haberler ve duyurular hakkında bilgi alınabilir. Uygulama tüm belediye yayınlarına erişim imkanı, ihale ilanları, nikah randevu takvimi, vergi dönemi hatırlatmaları gibi çok geniş bir yelpazede hizmet sunmaktadır.
Fatih Mobil, sürekli geliştirilmektedir.

Fatih Mobil Kullanım Klavuzu