Müdür: Sema ART ÖZÇELİK

İstanbul Fatih’te  doğdu. İlkokulu Fatih ilçesi Oruçgazi İlkokulunda, orta ve lise eğitimini de İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesinde bitirdi. Üniversite eğitimini Halkla İlişkiler alanında tamamladı.

1997 yılında Sarıyer Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde memur olarak göreve başladı.

2000 yılında Fatih Belediyesine geçiş yaparak 2000-2018 yılları arasında Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde, 2018-2019 yılları arasında Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde şef olarak görev yaptı.

2019 yılı Ağustos ayında Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak görevlendirilmiş olup, halen görevine devam etmektedir.

Evli ve iki çocuk annesidir.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Hakkında Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız