Müdür: Yüksel GÖKTÜRK

1972 yılında Kırşehir’in Mucur ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Kırşehir’de tamamladı. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. 1993 yılında Tercüman Gazetesi Ekonomi Servisi’nde muhabir olarak çalışmaya başladı. Mesleki kurs ve eğitim seminerlerine katıldı.

1995-2000 yılları arasında Türkiye Gazetesi’nde çalıştı. 1999 yılında kısa dönem olarak askerlik görevini yaptı. Kısa bir süre televizyonculuk tecrübesinin ardından 2002 yılında Vatan Gazetesi’nin kuruluşunda yer alarak 2006 yılına kadar Vatan Gazetesi’nde çalıştı.

2006 Yılında İsrail-Lübnan savaşı sonrasında Bayrampaşa Belediyesi’nin ‘Kardeşlik Sınır Tanımaz’ projesi kapsamında Lübnan’da İletişim Koordinatörü olarak bulundu.

2007 yılında Sabah Gazetesi’nde muhabir olarak çalıştı.

2008 yılında yeniden televizyon yayıncılığına dönerek, Kanal 7 ve Show TV’ye dış yapım programlar hazırladı.

Çalışma hayatına devam ederken, 2007 Genel Seçimleri ve 2009 Yerel Seçimlerinde bazı adayların medya koordinatörlüğünü üstlendi.

2009 yerel seçimlerinde Eyüp Belediyesi Meclis Üyesi adayı oldu.

2010-2012 yıllarında TRT Haber’de yayınlanan haber programlarında editör, koordinatör ve yapımcı olarak görev aldı.

Bu sırada şifalı bitkilerle ilgili araştırmalar yaptı. Bitkisel ürünlerin üretimi, pazarlanması ve satış aşamalarında bulundu. Bitkisel ürün sektöründe işletmeci olarak 2015 yılının sonuna kadar faaliyet gösterdi.

2012 yılında Fatih Belediyesi’nde Basın Danışmanı olarak çalışmaya başladı.

29 Haziran 2018 tarihinden itibaren yine Fatih Belediyesi’nde Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak görev yapan Yüksel Göktürk evli ve dört çocuk babasıdır.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Hakkında Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız