Belediyemiz SEGIS İstanbul 2013' te

SEGIS 2013 “Kent Bilgi Sistemleri Ve Akıllı Altyapı İçin Mevcut Durum ve Beklentiler” Paneli

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü ile Piri Reis Harita, Gayrimenkul ve CBS Derneği tarafından düzenlenen Uluslararası Akıllı Altyapı ve Coğrafi Bilgi Sistemleri Kongresi (SEGIS 2013) kapsamında gerçekleştirilen, Kamu kuruluşları, bürokratlar, akademisyenler, iş dünyasının büyük ilgi gösterdiği kongrenin ilk günü gerçekleştirilen “Kent Bilgi Sistemleri Ve Akıllı Altyapı İçin Mevcut Durum ve Beklentiler” paneline konuşmacı olarak davet edilen Fatih Belediye Başkanı adına Başkan Yardımcısı Adnan Güler katılımcılara Fatih Belediyesi Coğrafi Bilgi Sistemi hakkında bilgi vererek, büyük ilgi gören on-line sunum gerçekleştirdi. İTÜ’den Prof.Dr. Tahsin Yomralıoğlu’nun yöneticiliğini yaptığı panele Fatih Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Güler’in  yanı sıra Odakent Deniz Aydın, Bedaş Genel Müdürü Abdullah Atalay, Marmara Müh. Yapı AŞ. Vehbi Orakçı, İTÜ Arif Çağdaş Aydınoğlu iştirak ettiler.

(SEGIS 2013) 22 – 23 Kasım 2013 tarihlerinde Silence Istanbul Hotel ’de  yapılan kongrede etkinlik alanında stand açan Belediyemiz Coğrafi Bilgi Sistemleri alanında uzman kamu ve özel sektör temsilcileri ve akademisyenlere Coğrafi Bilgi Sistemimizi yakından tanıtma imkanı buldu.