Çocuklar Bilgi Evleri Okuma Şenliği’nde Buluştu

Bilgi Evleri 4. Okuma Şenliği Historia Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde çocukların yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

Fatih Belediyesi Bilgi Evleri tarafından her yıl Kasım ayının ikinci haftasında ‘Dünya Çocuk Kitapları Haftası’ etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve geleneksel hale gelen Okuma Şenliği’nin bu yıl dördüncüsü gerçekleştirildi. Historia Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde 15-16 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen etkinliğe Bilgi Evi öğrencileri ve misafir çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

Etkinlik kapsamında çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı ve kelime dağarcıklarını geliştirmelerini amaçlayan Fatih Belediyesi Bilgi Evleri, 15 dakika boyunca kitap okuyan her çocuğa, okuduğu kitabı hediye etti. Şenliğe katılan çocuklar hem kitap okuma alışkanlığı ve sevgisini eğlenceli bir şekilde pekiştirdi hem de kukla gösterileri, çeşitli oyun ve danslarla eğlenme fırsatı buldu.