1. Başkan'a Yaz

Fatih Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü

Okul Çantası Satın Alınacaktır

Fatih Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü

OKUL ÇANTASI ALIMI alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası

2020/359608

1-İdarenin

a) Adresi

AKŞEMSETTİN MAH. ADNAN MENDERES BULVARI NO:54 34000 FATİH FATİH/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası

c) Elektronik Posta Adresi

destekhizmetleri@fatih.bel.tr

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa)

2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı

:

6000 Adet Okul Çantası Alımı Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

b) Teslim yeri

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün Mimar Sinan Stadı deposuna teslim edilecektir

c) Teslim tarihi

:

Sözleşmenin imzalanması işe başlama tarihinden itibaren 15 (On beş) takvim günüdür. Yüklenici çantaları tek tek jelatinli olarak koliler halinde Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı Mimar Sinan Stadı deposuna teslim edecektir

3- İhalenin

a) Yapılacağı yer

b) Tarihi ve saati

07.08.2020 - 11:00

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;

4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.

4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.3.1. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

İstekliler bir adet numuneyi ihale saatinden önce ihale komisyonuna sunacaktır. İhale komisyonu numunelerin Teknik Şartnamede belirtilen özellikleri karşılayıp karşılamadığını kontrol edecek ve numunesi Teknik Şartnameye uygun olmayan isteklilerin vermiş oldukları teklifleri değerlendirme dışı bırakacaklardır. Kesinleşen ihale kararı tebliği itibari ile 15 (onbeş) gün içerisinde teslim alınmayan numuneleri idare iade etmeyecektir.

5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi:

7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.

7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Fatih Belediye Başkanlığı Destek Hizmetleri Müdürlüğü Akşemsettin Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No: 54 Fatih/İstanbul adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.

Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 30 (otuz) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

14. Diğer hususlar: İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.