baskan-turan-nalas-donem-baskanligi-gorevini-

Başkan Turan, NALAS Dönem Başkanlığı Görevini Karadağ Bar Belediye Başkanı Mr. Dušan Raičević'e Devretti

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, NALAS'ın 19. Genel Kurulu Toplantısı'nda 2023-2024 yılı dönem başkanlığı görevini, Karadağ Bar Belediye Başkanı Mr. Dušan Raičević'e devretti.
mevlanakapi-simkes-sinan-aga-camiini-ihya-ett

Mevlanakapı Simkeş Sinan Ağa Camii'ni İhya Ettik

Mevlanakapı Mahallesi'nde yer alan tarihî ve kültürel öneme sahip Mevlanakapı Simkeş Sinan Ağa Camii'nin restorasyon çalışmaları tamamlandı ve ibadete açıldı.
daha-guzel-bir-fatih-icin-karasurlari-millet-

Daha Güzel Bir Fatih İçin Karasurları Millet Bahçesi Veledi Karabaş Parkı'nı Hizmetinize Açtık!

Fatih Belediyesi olarak, Mevlanakapı Mahallesi'nde bulunan ve 7 bin 450 metrekarelik bir alana sahip Karasurları Millet Bahçesi Veledi Karabaş Parkı'nı hizmetinize sunduk!
karinca-el-emegi-egitim-biriminin-duzenledigi

KARINCA El Emeği Eğitim Birimi'nin Düzenlediği “Örgü Şenliği” Başkan Turan'ın Teşrifiyle Gerçekleşti

KARINCA El Emeği Eğitim Birimi tarafından organize edilen "Örgü Şenliği", Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan'ın teşrifi ve örgü tutkunlarının coşkulu iştirakiyle Neslişah Sultan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Başkan Turan, yarışmaya katılan herkese teşekkür ederken dereceye giren katılımcıları da kutladı.
at-pazari-meydaninda-aydinlatma-calismalari-y

At Pazarı Meydanı'nda Aydınlatma Çalışmaları Yapıldı

Belediyemiz, At Pazarı Meydanı'nda çevrenin estetik bir görünüm kazanması için aydınlatma çalışmaları gerçekleştirdi.
24-otoparkimiz-yedikule-istasyon-otoparki-hiz

24. Otoparkımız Yedikule İstasyon Otoparkı Hizmetinizde!

Fatih’in 24. otoparkı olan Yedikule İstasyon Otoparkı, bölge sakinlerinin park ihtiyacını karşılamak amacıyla hizmete açıldı.
fatih-sanat-akademisinin-abstract-art-atolyes

Fatih Sanat Akademisi'nin “Abstract Art” Atölyesi ile Soyut Sanatı Keşfediyoruz

Fatih Sanat Akademisi tarafından düzenlenen Abstract Art (Soyut Sanat) Atölyesi’nde nesneler ve figürlerin biçimleri göz ardı edilerek "Abstract Art" tekniğiyle renkler, çizgiler ve yüzeyler soyut bir kompozisyon olarak ele alınıyor.
karinca-el-emegi-urunlerimiz-kitabevi-fatih-w

“KARINCA El Emeği” Ürünlerimiz Kitabevi Fatih Web Sitesi Aracılığıyla Sizlerle!

KARINCA El Emeği Eğitim Birimi'nin atölyelerinde özenle üretilen ürünlerin satışı, Kitabevi Fatih web sitesinde de gerçekleştiriliyor. Kitabevi Fatih'in online platformunda porselen, seramik, kazaziye, deri, çini ve mefruşat gibi çeşitli kategorilerde ürünler bulunuyor.
yedikule-hisari-fatih-mescidi-ihya-ediliyor

Yedikule Hisarı Fatih Mescidi İhya Ediliyor

İstanbul'un en eski dönem mescitlerinden Yedikule Hisarı Fatih Mescidi'nin rekonstrüksiyon çalışmaları devam ediyor.
sevgi-sokagi-cesmesi-suyla-bulustu

Sevgi Sokağı Çeşmesi Suyla Buluştu

Nişanca Mahallesi'ndeki Sevgi Sokağı Çeşmesi'nde muhdes eklemeler yapıldı ve niteliksiz malzemeler uzaklaştırıldı. Ayrıca almaşık duvar örgüsünün eksik bölümlerinde taş-tuğla bütünlemesi ve derz onarımları gerçekleştirildi.
15.4.2024
Haberler Tümünü Gör