{HeaderFastAccess}

-A A+

Hayvan Severler Bu Eğitimde Buluşacak 14.06.2021

Fatih Belediyesi, sevgimize ve ilgimize anbean muhtaç olan sokak hayvanlarının hayatına bir nebze de olsa dokunmak isteyen hayvan severler için ‘Yerel Hayvan Koruma Görevlisi’ eğitiminin beşincisini düzenleyecek.

Fatih’te yaşayan can dostlarımıza yardım etmek isteyen hayvan severler  ‘Yerel Hayvan Koruma Görevlisi’ eğitiminde bir araya gelecek. Eğer siz de bir kap yemeğe ve suya muhtaç  sahipsiz sokak hayvanlarının korunması adına yapılacak çalışmalarda yer almak istiyorsanız, Fatih Belediyesi’nin 6-7 Temmuz tarihlerinde beşincisini düzenleyeceği eğitim programına katılabilirsiniz. Çevrimiçi gerçekleşecek olan programda katılımcılara, Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü onaylı kimlik kartı ile Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan imzalı katılım belgesi verilecek.