-A A+

Başkan Turan Bilim Fatih’te İncelemelerde Bulundu

13.9.2020

Eşsiz Fatih’e değer katacak önemli projelerden biri olan Bilim Fatih projesinin yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Başkan M. Ergün Turan, yakında hizmete açılacak olan ve Fatihli çocuk ve gençlerin bilimsel, akılcı, eleştirel ve deneyimsel düşünmelerini sağlayacak olan projeyi yerinde inceledi.

Başkan Turan Bilim Fatih'te İncelemelerde Bulundu

Göreve geldiği günden bu yana çocuk ve gençlere dair projeleri önceleyen Başkan M. Ergün Turan, onların gelişimine önemli katkılar sunacak olan ve yapımında sona yaklaşılan Bilim Fatih’te incelemelerde bulundu. Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Fatih Belediyesi ile ortaklaşa geliştirilen projemiz ile ilçeye Fatihli gençlere ve çocuklara yönelik; Bilim Fatih ve Deneyap Türkiye Merkezi kazandırılacak. Merkez içinde doğa, matematik, astronomi, havacılık, teknoloji ve uzay konularında atölyeler ile deneyap sınıfları olacak.

Fatih Belediyesi'ni Arahttps://tk.emsal.com.tr/fatihb/ E-Bültene Abone OlE-BÜLTEN ÜYELİĞİ
Başkan Instagram Başkan Twitter Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web