-A A+

Fatih Kütüphanesi İle Eşsiz Fatih’e Değer Katmaya Devam Ediyoruz

14.9.2020

Fatih Belediyesi ilçeye yeni bir kütüphane daha kazandırıyor. Belediyenin Vatan Caddesi’ndeki başkanlık binasında yapılacak kütüphane ile eşsiz Fatih’e değer katan bir proje daha hayata geçirilecek.

Fatih Kütüphanesi İle Eşsiz Fatih'e Değer Katmaya Devam Ediyoruz

Fatih Belediyesi, ilçedeki çocukların ve gençlerin daha rahat ve güvenli bir ortamda ders çalışma ve araştırma yapmalarını sağlamak üzere yeni bir bilgi yuvasını daha hizmete açmak üzere çalışmalara başladı. Vatan Caddesi’ndeki belediye binasının tüm giriş katlarını kapsayacak şekilde projelendirilen ve yaklaşık 4 bin metrekarelik bir alanda tasarlanan Fatih Kütüphanesi; 500 ziyaretçiyi ağırlayabilecek. Kütüphanenin; etüt alanı, 54 kişilik seminer salonu ve kafeteryası da olacak.

Fatih Belediyesi'ni Arahttps://tk.emsal.com.tr/fatihb/ E-Bültene Abone OlE-BÜLTEN ÜYELİĞİ
Başkan Instagram Başkan Twitter Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web