-A A+

Fatih’teki Berberler Dezenfekte Ediliyor

14.1.2021

Fatih Belediyesi’nin ilçe genelindeki dezenfekte çalışmaları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde tüm fırınları dezenfekte eden ekipler, şimdi de berber ve kuaförlerde çalışmalarını sürdürüyor.

Fatih'teki Berberler Dezenfekte Ediliyor

Fatih Belediyesi dezenfekte ekipleri tarafından ilçe sınırları içerisinde yürütülen dezenfeksiyon uygulamaları devam ediyor. 12 kişiden oluşan 6 ekip; ilçemizde bulunan 630 erkek berber ve kuaförlerinde program çerçevesinde dezenfeksiyon çalışması yapıyor. Ayrıca dezenfekte edilen işletmelere bir kutu maske hediye ediliyor. İşlemde kullanılan dezenfektan, Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı ve mikroorganizmalara karşı geniş etki alanına sahip. Uygulayıcılara ya da uygulama ortamını kullanacak insanlara ve hayvanlara hiçbir zararı bulunmuyor.

Fatih Belediyesi'ni Arahttps://tk.emsal.com.tr/fatihb/ E-Bültene Abone OlE-BÜLTEN ÜYELİĞİ
Başkan Instagram Başkan Twitter Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web