6 Eylül 2010 Pazartesi
  E-Bültene üye olmak ve yeniliklerden anında haberdar olmak için mail adresinizi yazınız.
 
 
Neslişah ve Hatice Sultan Mahalleleri (Sulukule) yenileme alanı projesini destekliyormusunuz?
Site İstatistiği
Aktif
12
Bugün
1560
Toplam
598879
   
 

Etkinlikler

7 Mart 2010 Pazar  
     
  İstanbul küçük Millet Meclisi Kadırga Kültür Merkezi'nde toplandı

Fatih Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, katılımcılar, ordu ve yargının politikada vesayeti olduğunu savundu.

 

İstanbul küçük Millet Meclisi, üçüncü toplantısında “Ordu ve Yargının Politikadaki yeri nedir, ne olmalıdır?” konusunu ele aldı. Fatih Belediyesi’nin ev sahipliğinde Kadırga Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda, konuşmacılar, ordu ve yargının politikada vesayet olduğunu savundu.

Aydın Engin’in moderatörlüğünde yapılan toplantıya bazı siyasi parti temsilcileriyle sivil toplum kuruluşlarının üyeleri katıldı. 3 saat süren toplantılarda yapılan konuşmalar bir tutanağa işleniyor. Diğer illerde yapılan toplantıların tutanakları da TESEV tarafından inceleniyor ve ay sonunda Ortak Payda Raporu halinde kamuoyuna açıklanıyor.

Son toplantıyı gerçekleştiren İstanbul küçük Millet Meclisi’nde katılımcılar, ordu ve yargının politikada vesayeti olduğunu savundu. Politikanın aşağıdan yukarıya örgütlenmesi için yaklaşık 2 yıl önce çalışmalarına başlayan Türkiye küçük Millet Meclisleri, Mart ayı toplantılarını tamamladı.

 
     
 
İlgili Fotoğraflar
 
   
     
 
 
454 kez okundu   Arkadaşına gönder
 
   
Fatih Belediyesi’nin sokak iftarlarına büyük ilgi
Fatih Belediyesi’nin Türkiye’de bir ilk ...
Sakal-ı Şerif Yavuz Sultan Selim Türbesi'nde ziyarete açıldı
Sakal-ı Şerifler’in ziyarete açılması nedeniyle ...


Görme Engelliler için Web Sayfamız