Eğitim Birimi'nde Kurslar Devam Ediyor

Fatih Belediyesi Kadın Aile ve Eğitim Birimi bünyesinde Bilgisayar İşletmenliği – Operatörlüğü ile İğne Oyası kursları devam ediyor.

Fatih Belediyesi Kadın Aile ve Eğitim Birimi Fatih Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa yürüttüğü eğitimler devam ediyor. Fatih’te ikamet edenlerin başvuruda bulunabildiği ve başvuruların şahsen alındığı kurslar ile ilgili 0212 521 53 53 numaralı telefondan bilgi alınabilir.

Bilgisayar İşletmenliği ve Operatörlüğü Kursu

Bilgisayar İşletmenliği ve Operatörlüğü programına katılan kursiyerler, bilgisayarda yazı yazmaktan başlayıp grafik çizimi, programlama, sunum ve internet işlemlerini öğrenme fırsatı bulacaklar. Eğitim sürecinde Bilgisayar kullanma, işletim sistemleri temeller, işletim sistemleri gelişmiş özellikler, kelime işlemci programı, elektronik tablolama, sunu hazırlama, internet ve e-posta yönetimi konuları işlenecek. Katılımcılar kurs bitiminde, bireysel gelişimlerine katkıda bulunacak ve istihdam edilebilirliklerini artırabilecekler.

İğne Oyası Kursu

Dünya literatürüne “Türk danteli” olarak giren, tekniği örgü olan İğne oyası eğitimleri 216 saat sürecek. İğne Oyası eğitim programında, kursiyerlere farklı teknikleri uygulayarak iğne oyası yapma becerisi kazandırılacak ve geleneksel Türk işleme sanatları, desen tasarımları, iğne oyası, ütüleme, işlemelerin bakımı ve korunması, kumaş onarım teknikleri konularında eğitimler verilecek. İstihdam Alanları: Bu branşta eğitim alanlar el sanatları teknolojisi alanında; turistik ve hediyelik eşya, desen, çeyiz, el nakışı, makine nakışı üretimi yapan işletme ve atölyelerde, modaevlerinde çalışabilecek ve evlerinde üretim yapabilecekler.

Adres Çarşamba Çukurbostan/Balat Mahallesi(Hatip Muslihittin Mevkii)Yavuzselim Cad. No: 59
Tel 0212 521 53 53
Harita Yavuz Selim Yaşam Merkezine Nasıl Gidilir? Harita İçin Lütfen Tıklayınız....