2011 YILI MART AYI MECLİS GÜNDEMLERİ

BİRLEŞİM: 1
OTURUM: 1

MECLİS GÜNDEMİ

1. Fatih İlçesi imar planlarında park ve yeşil alan olarak belirtilen yerlerdeki çalışmaları tamamlanmış park ve meydanlara isim verilmesi ile ilgili Park ve Bahçeler Müdürlüğünün teklifi.
  2. Fatih İlçesi Ayvansaray (Türk) Mahallesi Yenileme Alanının onaylı Avan Projeye göre uygulama projelerinin hazırlanması ve uygulanması İşi’nin 2011-2013 yıllarına sari olarak ihale edilebilmesi İle İlgili Etüd Proje Müdürlüğünün teklifi.
  3. Fen İşleri Müdürlüğümüzün Demirbaşında kayıtlı olup, ihtiyaç fazlası olarak Yenikapı kompleksimizde bekleyen araçlarımızın garajımızda kapalı otopark yeri olmaması nedeniyle araçlarımızın devamlı işler halde tutulması, Belediyemize gelir getirmesi amacı ile ihtiyacı olan Kamu Kurum Kuruluşları ile Belediyeler ve Müteahhit firmalarca talep edilmeleri halinde Tamir, bakım, onarım, akaryakıt, sigorta ve kullanıcısı kiralayana ait olması ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğünün teklifi.
  4. Taşınmaz Kültür Varlıklarının Korunmasına Katkı Payı’ndan yararlanmak amacıyla İl Özel İdaresi’nden ödenek sağlanması hakkında Etüd Proje Müdürlüğünün teklifi.
  5. İlçemiz sınırları içerisinde bulunan ve UKOME kararları doğrultusunda trafiğe kapatılıp yayalaştırılan bölgelerde “Yayalaşan Tarihi Yarımada’ya Çevreci, Teknolojik Ulaşım Alternatifi: Akıllı Bisiklet” proje uygulaması yapılması ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğünün teklifi.
  6. Yeni çevre düzenlemesi yapılan Hırka-i Şerif Mahallesi Karagümrük Meydanına İstanbul Emniyet Müdürlüğüne devredilmek üzere Mobese kamerası sisteminin temin edilip konulması ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğünün teklifi.

Akşemsettin Mah. Adnan Menderes Bulvarı Vatan Cad. N0: 54 Fatih / İST.
Telefon : 0212 4531453 – Yazı İşleri Müd. Dahili :1638 - 39 Fax : 0212 4531473
Email : barisyavuz@fatih.bel.tr - Web :www.fatih.bel.tr