-A A+

2013 YILI NİSAN AYI MECLİS GÜNDEMLERİ

T.C.
FATİH BELEDİYESİ MECLİSİ
T.C. Fatih Belediyesi

6. SEÇİM DÖNEMİ, 4. TOPLANTI 2013 YILI NİSAN AYI TOPLANTISI


TOPLANTININ TARİHİ VE GÜNÜ: 01.04.2013 PAZARTESİ
TOPLANTININ BAŞLAMA SAATİ: 16:00
BİRLEŞİM: 1
OTURUM: 1

MECLİS GÜNDEMİ

  1. Fatih Belediye Başkanlığımızın 01.01.2012 – 31.12.2012 tarihleri arasında ihtiva eden faaliyet raporunun görüşülmesi ile ilgili Strateji Geliştirme Müdürlüğünün teklifi
  2. Daimi Encümen Üyeliği Seçimi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğünün teklifi.
  3. İhtisas Komisyonlarına Üye Seçimi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğünün teklifi.
  4. İnsani Yardım Vakfı tarafından Başkanlığımızdan talep edilen, Suriye’nin Kah, Atma, Kerame, Babüsselam, Cerablus ve Tellebyad mülteci kamplarında tesis edilmesi düşünülen çocuk parkları için park oyun gereçleri ve sokak düzenlemesi yapılması ile ilgili Park ve Bahçeler Müdürlüğünün teklifi.
  5. Osmaniye İli / Düziçi İlçesi Atalan Belediyesi tarafından, Başkanlığımızdan talep edilen tek kuleli bir takım oyun grubunun verilmesi ile ilgili Park ve Bahçeler Müdürlüğünün teklifi.
  6. Osmaniye İli / Düziçi İlçesi Böcekli Belediyesi tarafından, Başkanlığımızdan talep edilen tek kuleli bir takım oyun grubunun verilmesi ile ilgili Park ve Bahçeler Müdürlüğünün teklifi.
  7. Mülkiyeti Belediyemize ait olan gayrimenkullerin, ihtiyaç halinde satışı için Başkanlık Makamına yetki verilmesi ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün teklifi.
  8. Fatih İlçesi Eski: Müftüali, Yeni: Alikuşçu mahallesi, 2461 ada, 17 parsel sayılı yerde 64.71 m2 alanlı taşınmaz, Camii alanında kalması nedeniyle Belediye adına satın alınması için Başkanlık Makamına yetki verilmesi ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün teklifi.
  9. Siirt İli, Baykan İlçesi Ziyaret Belediyesi tarafından,Başkanlığımızdan talep edilen 100 adet çöp konteyneri ve 40 adet bank verilmesi ile ilgili Park ve Bahçeler Müdürlüğünün teklifi.
  10. Başkanlığımızdan talep edilen, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği bünyesinde kullanılmak üzere bedelsiz olarak Trafik Çekici aracının tahsis edilmesi ile ilgili Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün teklifi.
  11. Fatih İlçesinde ikamet eden vatandaşlarımızın birinci derece yakınlarının vefat etmesi durumunda araç tahsis edilmesi ile ilgili Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün teklifi.
  12. 2012 yılında hazırlanan FATİH 2. BÖLGE(KOCAMUSTAFAPAŞA) BAKIM ve ONARIM İŞLERİ’nin dosyasının sözleşme bedeli tamamlanabilmesi için hizmet dağılımı ile mali ödeneklerinin 2013 yılı ile 2014 yılının Ağustos ayı sonuna kadar devam etmesi ile ilgili Park ve Bahçeler Müdürlüğünün teklifi.
  13. Belediye Başkanlığımız Hizmet binasında kullanılan 10 adet tabancanın M.K.E kurumuna hibe edilmesi ve hibe edilebilmesi için mutemet tayin edilmesi ile ilgili İşletme Müdürlüğünün teklifi.
  14. Süleymaniye Yenileme Alanın içerisinde kalan 572 adanın revizeli Yenileme Avan Projesi ile ilgili Etüd Proje Müdürlüğünün teklifi.

Akşemsettin Mah. Adnan Menderes Bulvarı Vatan Cad. N0: 54 Fatih / İST.
Telefon : 0212 4531453 – Yazı İşleri Müd. Dahili :1638 - 39 Fax : 0212 4531473
Email : barisyavuz@fatih.bel.tr - Web :www.fatih.bel.tr
https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin