-A A+

“23 Nisan Çocuk Şenliği” Başkan Turan'ın Katılımıyla Karasurları Millet Bahçesi'nde Düzenlendi

23 Nisan Çocuk Şenliği, Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan'ın katılımıyla Karasurları Millet Bahçesi 2. Etap'ta gerçekleştirildi. Başkan Turan, bu özel günde vatandaşlarla bir araya gelerek bayram sevincini paylaştı.

24 Nisan 2024
“23 Nisan Çocuk Şenliği” Başkan Turan ın Katılımıyla Karasurları Millet Bahçesi nde Düzenlendi

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan'ın teşrifi ve Fatihli vatandaşların iştirakiyle, “23 Nisan Çocuk Şenliği” Karasurları Millet Bahçesi 2. Etap'ta coşkuyla kutlandı. Başkan Turan, bu özel günde hemşehrileriyle bir araya gelerek onların bayram sevincine ortak olduğunu belirtti ve "Bugün çocuklarımızın mutlu günü, bugün 23 Nisan," diyerek duygularını ifade etti. Ayrıca bayram coşkusu yaşadıklarını, bu anlamlı günü birlikte kutladıklarını vurguladı.

Renkli etkinliklerle dolu olan bu şenlikte, çocuk oyun alanlarından sahne etkinliklerine, atölye çalışmalarından çeşitli ikramlara kadar 7’den 70’e herkes keyif dolu vakit geçirdi.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin