-A A+

30 Ağustos Zafer Bayramı'na Özel Trekking Etkinliğinde Vatandaşlarımız Doğayla Buluştu

Kadın ve Aile Birimimizin projesi FitFatih, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel düzenlediği Belgrad Ormanı trekking etkinliği ile vatandaşları sağlıklı yaşam ve doğayla buluşturdu.

30 Ağustos 2025
30 Ağustos Zafer Bayramı na Özel Trekking Etkinliğinde Vatandaşlarımız Doğayla Buluştu

Fatih Belediyesi Kadın ve Aile Birimi, FitFatih programı kapsamında 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel düzenlediği “Sağlığının İzinden Yürü: Trekking” etkinliğiyle vatandaşlarımızı Belgrad Ormanı’nda bir araya getirdi. Sağlıklı yaşam bilincini artırmayı, doğayla bütünleşmeyi ve milli bayramların coşkusunu paylaşmayı hedefleyen program, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Katılımcılar, spor hocalarının eşliğinde orman yürüyüşü yaparak hem fiziksel aktivitelerini artırdı hem de sağlıklı yaşam konusunda uzmanlardan çeşitli öneriler aldı. Program boyunca sporun hayatın her döneminde sağladığı faydalar aktarılırken, katılımcılara FitFatih kartları da dağıtıldı. Bu kartlar aracılığıyla vatandaşların FitFatih bünyesindeki spor ve sağlık hizmetlerinden daha etkin şekilde yararlanmaları teşvik edildi.

Etkinlikte, yürüyüşün ardından katılımcılara filtre kahve ikramı yapıldı. Böylece günün anlamına uygun samimi bir paylaşım ortamı oluşturuldu. Katılımcılar hem spor yapmanın hem de doğada bir arada olmanın verdiği huzuru yaşarken, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın anlam ve önemine dair paylaşımlar da gerçekleştirildi.

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan’ın selamlarının iletildiği etkinlikte, milli mücadelenin zaferle taçlandığı bu özel günün, toplumsal birlik ve beraberlik açısından taşıdığı değerin altı çizildi. FitFatih’in düzenlediği bu tür aktivitelerin yalnızca sağlıklı yaşam alışkanlıklarını pekiştirmekle kalmadığı, aynı zamanda vatandaşlarımızı bir araya getirerek ortak bir bilinç ve dayanışma ruhu oluşturduğu vurgulandı.

Kadın ve Aile Birimi’nin farklı yaş gruplarına hitap eden etkinlikleri, Fatih’te yaşayan vatandaşların hem fiziksel sağlıklarını desteklemeyi hem de sosyal bağlarını güçlendirmeyi amaçlıyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel olarak gerçekleştirilen trekking programı da bu anlayışın güçlü bir yansıması oldu.

Fabim Sanal Asistan FABİM Başvuru Formu FABİM Başvuru Formu
Fatih Belediyesi
NextSosial NextSosial Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin