-A A+

Ayvansaray Spor Merkezi'nde İnşaat Çalışmaları Devam Ediyor

Gençlerin talep ve ihtiyaçlarını önceleyen bir anlayışla, Fatih’e yeni bir hayat getiren projelerin hızla faaliyete geçmesini sağlayan Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, inşaat çalışmaları devam eden Ayvansaray Spor Merkezi’ndeki çalışmaları takip ederek, incelemelerde bulundu.

14 Aralık 2020
Ayvansaray Spor Merkezi nde İnşaat Çalışmaları Devam Ediyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle yapım çalışmalarına devam edilen Ayvansaray Spor Merkezi tamamlandığında, yaklaşık bin 500 metrekarelik bir alanda, boks ve kick boks dahil 12 farklı spor branşında hizmet verecek. 100 kişi kapasiteli fitness salonu ve kafeteryaya da sahip olacak olan merkez, 4 kattan oluşacak.

Fatih Belediyesi'ni Arahttps://tk.emsal.com.tr/fatihb/ SMS ve E-bülten AboneliğiSMS ve E-bülten Aboneliği
Başkan Instagram Başkan Twitter Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web
Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin