-A A+

Başkan Turan ile A Milli Futbol Takımı Eski Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fatih Merkez ve Vatan Kütüphanelerini Ziyaret Etti

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan ve A Milli Futbol Takımımızın eski teknik direktörlerinden Şenol Güneş, Fatih Merkez ve Vatan kütüphanelerini gezerek gençlerle sohbet etti.

20 Mayıs 2024
Başkan Turan ile A Milli Futbol Takımı Eski Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fatih Merkez ve Vatan Kütüphanelerini Ziyaret Etti

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan ve A Milli Futbol Takımımızın eski teknik direktörlerinden Şenol Güneş, Fatih Merkez ve Vatan kütüphanelerini ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi. Başkan Turan, bu anlamlı ziyaretleri için Sayın Şenol Güneş’e teşekkürlerini iletti. Gençlerle yapılan bu keyifli sohbette, sporun ve eğitimin önemi vurgulandı, aynı zamanda gençlerin soruları yanıtlandı. Başkan Turan ve Şenol Güneş, gençlere motivasyon mesajı vererek, onların geleceğe dair hedeflerine ulaşmaları konusunda tavsiyelerde bulundu. Bu ziyaret gençler tarafından memnuniyetle karşılandı.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin