-A A+

Başkan Turan Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Belediye Başkanı’mız Mehmet Ergün Turan kütüphane çalışmalarıyla gösterdiği eğitim hassasiyetini, okul ziyaretleriyle pekiştiriyor.

27 Ekim 2022
Başkan Turan Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Periyodik olarak okul ziyaretleri gerçekleştiren, Fatih’teki okul müdürleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı’mız Mehmet Ergün Turan, son olarak Selçuk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Selçuk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin uygulamalı anaokulunu da ziyaret eden Başkan Turan, sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği ziyaret hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Turan açıklamalarında “Günümüze gençlerimizin muhteşem enerjisiyle başladık. Sorularıyla, fikirleriyle ve verdikleri cevaplar ile geleceğimizin teminatı olduklarını bir kez daha gösterdiler. Onlarla mutluyuz, onlardan umutluyuz. Daima yanınızdayız gençler.” ifadelerine yer verdi.

Fatih Belediyesi'ni Arahttps://tk.emsal.com.tr/fatihb/ SMS ve E-bülten AboneliğiSMS ve E-bülten Aboneliği
Başkan Instagram Başkan Twitter Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web
Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin