-A A+

Başkan Turan, Vali Gül ile Birlikte FSM Spor ve Kültür Merkezi ve Darüşşafaka Kütüphanesi'ni Ziyaret Etti

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, İstanbul Valisi Davut Gül ve Fatih Kaymakamı Cafer Sarılı, Fatih Sultan Mehmet Spor ve Kültür Merkezi ile Darüşşafaka Kütüphanesi'ndeki çalışmaları yakından incelediler. Başkan Turan, gençlik yatırımlarına devam ettiklerini belirtti.

4 Mayıs 2024
Başkan Turan, Vali Gül ile Birlikte FSM Spor ve Kültür Merkezi ve Darüşşafaka Kütüphanesi ni Ziyaret Etti

Fatih Belediye Başkanı Sn. M. Ergün Turan, İstanbul Valisi Sn. Davut Gül ve Fatih Kaymakamı Sn. Cafer Sarılı ile birlikte Fatih Sultan Mehmet Spor ve Kültür Merkezi ile Darüşşafaka Kütüphanesi’ndeki çalışmaları yakından inceledi. Başkan Turan, gençlik yatırımlarının önemini vurgulayarak, Fatih’in gençleri için üretmeye devam ettiklerini belirtti ve uluslararası standartlara sahip bir spor ve kültür merkezinin Fatih'e kazandırıldığını ifade etti. Ayrıca kapalı yüzme havuzu, konferans salonu ve basketbol sahasının yanı sıra Darüşşafaka Kütüphanesi’nin de yakında hizmete açılacağını duyurdu.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin