-A A+

Berlin'deki “Edura Çocuk Yuvası” FANÇO ve Çocuk Duraklarımızı Ziyaret Ediyor

Berlin'deki "Edura Kindertagestätten Yuvam gGmbH" kreş ekibi, 14-15 Mayıs'ta Fatih Belediyesi Çocuk Kütüphaneleri ve Anne Çocuk Merkezleri'ni ziyaret ediyor. Edura çocuk yuvası, çalışanlarına mesleki gelişim için eğitimler ve kurum ziyaretleri düzenliyor.

14 Mayıs 2024
Berlin deki “Edura Çocuk Yuvası” FANÇO ve Çocuk Duraklarımızı Ziyaret Ediyor

Almanya'nın Berlin şehrinde bulunan "Edura Kindertagestätten Yuvam gGmbH" (Edura Çocuk Kreşleri Yuvam A.Ş.) bünyesindeki kreş çalışanları ve yöneticileri 14-15 Mayıs tarihleri arasında Fatih Belediyesi Çocuk Kütüphaneleri ve Anne Çocuk Merkezleri ile Çocuk Durakları'nı ziyaret ediyor. Edura Çocuk Yuvası, her yıl çalışanlarına mesleklerinde gelişmeleri için yasal hakları olan mesleki bilgilendirme ve geliştirme eğitimleri sunuyor, aynı zamanda farklı uygulama örneklerini incelemek için kurum ziyaretleri gerçekleştiriyor. Bu kapsamda 14 Mayıs'ta Fatih Belediyesi Silivrikapı Çocuk Kütüphanesi ve Anne Çocuk Merkezi'ni ziyaret eden heyet, çocuk kütüphanelerinin işleyişi hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Program sonunda ziyaretçiler mini bir taş boyama atölyesine katıldılar. Heyet, 15 Mayıs'ta Kasım Günani Çocuk Durakları'nı ziyaret edecek. 16 Mayıs Perşembe günü ise İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü ve üniversite kreşini ziyaret edecekler.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin