-A A+

Çalışma Arkadaşımız Mehmet Fatih Uslu Ebediyete Uğurlandı

Yapı Kontrol Müdürlüğü'nde bölge mühendisi olarak görev alan çalışma arkadaşımız Mehmet Fatih Uslu, belediyemizden ebediyete uğurlandı.

29 Kasım 2022
Çalışma Arkadaşımız Mehmet Fatih Uslu Ebediyete Uğurlandı

Fatih Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü’nde bölge mühendisi olarak görevini sürdürmekte olan çalışma arkadaşımız Mehmet Fatih Uslu ebedi âleme irtihal eyledi. Kalp krizi sonucu hastaneye kaldırılan ve 18 gün boyunca Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde yaşam mücadelesi veren Uslu, bugün hayata gözlerini yumdu. Cenazesi için belediye binası önünde düzenlenen törende arkadaşları Uslu’yu ebediyete uğurladı. Bu vesile ile kıymetli çalışma arkadaşımız Mehmet Fatih Uslu için bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, yakınları ve sevenleri için sabr-ı cemil niyaz ediyoruz.

Fatih Belediyesi'ni Arahttps://tk.emsal.com.tr/fatihb/ SMS ve E-bülten AboneliğiSMS ve E-bülten Aboneliği
Başkan Instagram Başkan Twitter Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web
Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin