-A A+

Çocuk Durakları Yeni Sezon Eğitimleriyle Yine Dolu Dolu!

Fatih Belediyesi ve Milli Eğitim işbirliği ile Fatih Belediyesi’ne ait Dervişali, Kasım Günani, Müftüali ve Vani Dergâhı Bilgi Evleri’nde gerçekleştirilen Çocuk Durakları, çocukların gelişimleri için yeni sezon kapılarını açtı.

6 Ekim 2023
Çocuk Durakları Yeni Sezon Eğitimleriyle Yine Dolu Dolu!

Fatih Belediyesi ve Milli Eğitim işbirliği ile Fatih Belediyesi’ne ait Dervişali, Kasım Günani, Müftüali ve Vani Dergâhı Bilgi Evleri’nde sabah ve öğle grubu olmak üzere yarı zamanlı Çocuk Durakları’nın yeni sezon eğitimleri başladı. Çocuk Durakları’nda; toplam 4 noktada, 12 sınıfta, 360 çocuğa hizmet veriliyor. Gerçekleştirilen okuma-yazmaya hazırlık, branş dersleri, Matematik, Fen ve doğa etkinlikleri, Değerler Eğitimi, Kur’an-ı Kerim, görsel sanatlar, drama, müzik, İngilizce, eğitici ve öğretici oyunlar, zeka oyunları etkinlikleri, çocukların gelişimlerine katkı sağlıyor. Çocuk Durakları’ndaki minik katılımcılar da eğitimleri büyük bir ilgiyle takip ediyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin