Çocuk Kütüphanesi Öğrencileri Kendi Kitap Ayraçlarını Tasarladı

Her gün yeni bilgiler öğrenen, ebeveynleriyle birlikte renkli aktiviteler eşliğinde keyifli bir gün geçiren Fatih Belediyesi’nin çocuk kütüphanelerinin ziyaretçisi minikler Tasarım Atölyesi’nde kendi kitap ayraçlarını yaptılar.

22 Eylül 2022
Çocuk Kütüphanesi Öğrencileri Kendi Kitap Ayraçlarını Tasarladı

Fatih Belediyesi’nin çocuk kütüphanelerinin ziyaretçisi miniklerimiz her gün öğrenip eğlenirken, yeteneklerini de keşfedip, geliştirme fırsatı buluyor. Çeşitli atölyelerde el becerilerini geliştiren çocuklarımız katıldıkları atölye programlarında ebeveynleriyle birlikte kendi kitap ayraçlarını tasarladılar. Önce desen ve şekillerini belirleyen minikler, daha sonra onları kesip boyayarak rengârenk kitap ayraçlarını yaptılar.

/400proje /400proje