-A A+

Çocuklar Yedikule Hisarı’nda Doyasıya Eğlendi

19.9.2022

Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan’ın da katıldığı Yedikule Hisarı Avlu Etkinliği programı ile hem Fatihli çocuklar hem de yetişkinlikler keyifli bir hafta sonu geçirdiler.

Çocuklar Yedikule Hisarı'nda Doyasıya Eğlendi

Tarihi Yedikule Hisarı birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Hafta sonu hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik düzenlenen etkinlikler Fatihlilerden yoğun ilgi gördü. Yedikule Hisarı’nda saat 17.00 itibarıyla başlayan Avlu Etkinliği programının çocuklara yönelik bölümünde hokkabaz, wantrolog, balon katlama şov, canlı çocuk şarkıları animatör ve yarışmalar eşliğinde doyasıya eğlenen çocuklara Başkan Mehmet Ergün Turan da eşlik etti. Saat 19.00’da başlayan Türk Sanat Müziği konserinde ise Fatihliler sevilen şarkıları hep birlikte seslendirdi.

Fatih Belediyesi'ni Arahttps://tk.emsal.com.tr/fatihb/ E-Bültene Abone OlE-BÜLTEN ÜYELİĞİ
Başkan Instagram Başkan Twitter Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web