-A A+

Fatih Belediye Başkanlığı Zabıta Memuru Alımı Sınav Sonuçları Açıklandı

Fatih Belediye Başkanlığı Zabıta Memuru alımı için yapılan sınavın sonuçlarını açıkladı. Değerlendirme sonucunda başarılı olan asıl adaylar ile yedek liste belirlendi.

29 Kasım 2023
Fatih Belediye Başkanlığı Zabıta Memuru Alımı Sınav Sonuçları Açıklandı

Fatih Belediye Başkanlığı Zabıta Memuru alım sürecinde gerçekleştirilen yoğun değerlendirme ve performans ölçümü kapsamındaki sözlü ve uygulamalı sınav sonuçlarını resmi olarak duyurdu. Titiz bir inceleme sonucunda sınavı başarıyla tamamlayan ve belirlenen kriterleri karşılayan asıl adaylar ile yedek listeye girenler belirlendi.

Başvuran adaylardan istenilen belgeler atamaya esas teşkil edecek nitelikte olup şu şekildedir: Atama talep dilekçesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, ikametgah belgesi (E-Devlet sisteminden alınabilir), diploma aslı veya onaylı fotokopisi, adli sicil kaydı, erkek adaylar için askerlik durum belgesi, psikiyatri uzmanının bulunduğu sağlık kurulu raporu, kan grubu kartı fotokopisi (1 adet), son 6 ay içerisinde çekilmiş biyometrik fotoğraf (2 adet). Belgelerin teslimi için adayların 04 Aralık 2023 ile 08 Aralık 2023 tarihleri arasında, sadece iş günlerinde şahsen Fatih Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'ne (Adres: Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi No:54 Fatih İstanbul, 2. Kat, B Blok) başvurmaları gerekmektedir. Posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Belirtilen tarihe kadar başvurmayan veya görevlerine başlamalarına engel bir durum olması durumunda yedek adaylar sırasıyla çağrılacaktır. Gerçeğe aykırı veya eksik beyanda bulunan adayların işlemleri iptal edilecektir.

Zabıta Memuru Asil ve Yedek Liste için tıklayınız.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin